Tietoja booksalon palvelusta
Laitteet ja ohjelmat
Millä laitteilla booksalon palvelu toimii?

Booksalon palvelu toimii kaikilla laitteilla joissa on nykyaikainen nettiselain. Suosittelemme Google Chromea selaimeksi.

Jonne Castren avatar
Tekijä: Jonne Castren
Päivitetty yli viikko sitten

Booksalon palvelu on suunniteltu toimimaan niillä laitteilla joita kauneus- ja hyvinvointialan yrityksissä on jo käytössä. Palvelu toimiikin kaikilla laitteilla joissa on nykyaikainen nettiselain. Voit siis käyttää booksalon palvelua vaikka älypuhelimellasi selaimella tai asentamalla ikonin kotivalikkoon.

Myymäläkäyttöön suosittelemme normaalia laptop tietokonetta tai jalustalla seisovaa tablettia sen käyttömukavuuden takia. Mitä isompi ruutu sitä suurempi käyttömukavuus!

Lisäksi suosittelemme käyttämään Google Chrome selainta sen suorituskyvyn ja vakauden takia. Voit ladata sen tästä linkistä.