Ajanvaraus toiminnallisuus kannattaa lisätä toimipaikan / yrityksen Facebook sivuille, sillä yhä useampi asiakas etsii palveluita myös Facebookista Googlen lisäksi.

PÄIVITYS 29.3. 2021

Voit lisätä ajanvarauksen facebook sivusi Varaa nyt nappiin jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton facebook-yritystili. Voit luoda sellaisen osoitteessa: https://business.facebook.com/

Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Facebook sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä kiinnitetyn postauksen johon laitat linkin ajanvaraukseen.

Tässä ohjeet olkaa hyvä!

• Avaa "Työkalut" sivu ammattilaisten hallintapaneelissa osoitteessa: admin.booksalon.fi

• Klikkaa "Lisää ajanvaraus toiminnallisuus yrityksesi Facebook sivuille" nappia

• Kopioi toimipaikan ajanvaraussivun osoite painamalla "KOPIOI" nappia

• Mene yrityksesi Facebook sivuille osoitteessa https://business.facebook.com/ ja siellä toimipaikan tai yrityksen Facebook sivulle jonka hallinnoija olet.

• Klikkaa alla olevan kuvan mukaisesti sinistä "+ Lisää painike" nappia tai mikäli olet jo aiemmin lisännyt painikkeen niin klikkaa harmaata "Muokkaa toimintokutsua..." nappia ja avautuvasta valikosta valitse "Muokkaa painiketta".

• Seuraavaksi avautuu valintanäkymä, josta sinun tulee valita "Varaa nyt".

• Seuraavalla sivulla valitse "Linkki sivustoon"

• Seuraavaksi kysytään osoitetta sivustoon. Sijoita ohjeen alussa kopioitu linkki klikkaamalla ensin "Sivusto" valintaruutua ja sen jälkeen käyttämällä CTRL + V näppäinyhdistelmää Windows tietokoneella tai Command (cmd) + V jos käytät Mac tietokonetta.

• Paina "Tallenna" ja seuraavalla sivulla vielä "Valmis".

• Muista vielä testata napin toiminnallisuus klikkaamalla "Muokkaa toimintokutsua..." nappia ja avautuvasta valikosta valitse "Testaa painiketta"

Onneksi olkoon! Saat jatkossa varauksia myös Facebook sivusi varaa napista.