Kaikki kokoelmat
Tietoja booksalon palvelusta
Miksi pilvipohjainen ajanvarausjärjestelmä kannattaa hankkia?
Miksi pilvipohjainen ajanvarausjärjestelmä kannattaa hankkia?

Tässä artikkelissa listataan syitä hankkia online ajanvarausjärjestelmä sekä miksi kannattaa valita juuri booksalon kumppaniksi.

Jonne Castren avatar
Tekijä: Jonne Castren
Päivitetty yli viikko sitten

Miksi kannattaa hankkia moderni ajanvarausjärjestelmä:

• Saat lisää reittejä jota kautta asiakkaat yrityksesi löytävät.

• Jokainen lisäämäsi paikka, josta varauksen voi tehdä tuo lisää asiakkaita. Lisää ajanvaraus linkki www-sivujesi lisäksi ainakin yrityksesi Facebook ja Instagram sivuille. Jokainen niistä tuo asiakkaita joita muutoin et saisi.

• Aina on niitä jotka ei halua soittaa, varsinkin nuoret asiakkaat vaativat että voivat asioida itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

• Ihmiset ovat kiireisiä ja ajanvaraus on monesti niitä illan viimeisiä asioita. Parhaimmilta tuntuvat kanta-asiakkaatkin ovat vaarassa jos kilpailijalle on helpompi varata.

• Ajanvaraus on auki 24/7

Miksi booksalon ajanvaraus on paras valinta yrityksellesi:

• Suurin osa ajanvarausjärjestelmistä ovat sen verran vanhoja, että suunnittelun lähtökohtana on ollut saada ne toimimaan tietokoneiden suurilla näytöillä. Booksalon sen sijaan on suunniteltu toimimaan sekä isoilla näytöillä että pienillä puhelimen näytöillä. Ilman mitään kompromisseja.

• Olemme panostaneet helppokäyttöisyyteen. Booksalon on asiakkaille sekä ammattilaisille markkinoiden helppokäyttöisin ja kaunein ajanvarausjärjestelmä.

• Rekisteröitynyt asiakas pystyy tekemään varauksen jopa vain kolmella klikkauksella.

• Booksalonin kehitys ei milloinkaan pysähdy. Toteutamme ja parannamme ominaisuuksia teiltä saamamme palautteen mukaan, mutta tuomme myös ominaisuuksia joita ei kauneus- ja hyvinvointialalla ole ennen nähty tai osattu unelmoida.

• Booksalon Basic on maksuton ja siihen kuuluu ajanvaraus, automaattinen asiakasrekisteri sekä automaattiset kirjanpidon raportit. Saman tai huonomman saat kuukausimaksulla muualta.

• Booksalon PRO-paketin mukana tulee kaikki mitä menestyvän salongin pyörittämiseen tarvitaan: ajanvaraus, kassa, integroitu maksupääte, nopeat päivittäiset tilitykset, ennakkomaksut verkossa, automaattinen asiakasrekisteri, automaattiset raportit, varastonhallinta, lahjakortit, itsepalvelu lahjakorttikauppa asiakkaille, sms-viesti muistutukset asiakkaille ja paljon muuta!

• Olet meille ennen kaikkea kumppani etkä vain asiakas.

• Emme kahlitse määräajoilla tai pitkillä sopimuksilla. Voit kokeilla palvelua ilman mitään riskejä!

• Kokeile vaikka heti, aloita klikkaamalla alla olevaa nappia.