Kuinka luon toisen tai useamman toimipaikan?

Tässä artikkelissa kerrotaan miten luot helposti uusia toimipaikkoja yritykselle.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Kuka tahansa, jolla on booksalon palveluun luotu yritys, voi luoda uuden toimipaikan tai useampia seuraavalla tavalla:

Klikkaa vasemmassa alakulmassa näkemääsi toimipaikan kuvaketta. ("Asetukset" työkalun alapuolella).

Tämän jälkeen oikealle viereen avautuvasta valikosta voit navigoida muihin toimipaikkoihin tai luoda uuden toimipaikan.

Klikkaa + Luo uusi toimipaikka ja syötä uuden toimipaikan tiedot avautuvaan lomakkeeseen.

Onneksi olkoon! Sinulla on nyt uusi toimipaikka

Eri toimipaikat saman ajanvarauksen alle

Jos tarvitset osoitteen jaettavaksi asiakkaille ajanvarauksestasi, jossa asiakkaasi ensin valitsevat toimipaikan tai sijainnin. Voit pyytää sitä chatin kautta. Tämä kuitenkin vaatii, että kyseisen toimipaikan omistaa järjestelmässä sama henkilö ja toimipaikat kannattaa luoda samalla sähköpostilla.