Tapoja on kaksi:

1. Lisää sama valmisteluaika jokaisen varauksen perään

2. Lisää jokaiselle palvelulle oma valmisteluaika

1.

Jos haluat esim. 15min siivous- / valmisteluajan jokaisen varauksen perään, niin avaa asetusvalikko oikean yläkulman nuolesta ja sieltä kalenterin asetukset:

Määritä seuraavaksi aika jonka haluat lisätä jokaisen varauksen jälkeen:

Muista tallentaa!

2.

Jos haluat lisätä eri valmisteluaikoja per palvelu niin mene palvelut valikkoon ja valitse sieltä henkilö:

Lisää jokaiseen haluamaasi palveluun valmisteluaika valitsemalla palvelu ja avaamalla asetukset:

Lisää palvelulle valmisteluaika:

Muista tallentaa kun olet tehnyt muutokset palveluihin.