Mene Kassa osioon klikkaamalla vasemman sivun menusta Kassa nappia.

Klikkaa  + Uusi tuote -nappia

Täytä uuden tuotteen tiedot sivulle avautuvaan popup-ikkunaan.

• Suosittelemme lisäämään EAN / Viivakoodin, niin saat viivakoodin lukijan toimimaan Book Salon - kassan kanssa.

• Lisää Tuotenimi, esim. Ellin ihana Shampoo

• Voit antaa yksikkö (kpl) hinnan tai voit luoda oman yksikön kuten "pullo" "kg" "dl".

• Valitse tuotteelle lain mukainen ALV-kanta. Lisätietoja löydät Verohallinnon sivuilta.

• Lisää myös tuotekuva helpottamaan kassan käyttöä. Tuotekuvia löydät myös googlen kuvahaulla jos et halua itse kuvata tuotteita.

• Lopuksi klikkaa sinistä LISÄÄ TUOTE - nappia ja tuote ilmestyy kassaan ja on valmis käytettäväksi.