Kaikki kokoelmat
PRO-paketti ja maksupalvelut
Booksalon maksupalvelut ja niiden käyttöönotto
Booksalon maksupalvelut ja niiden käyttöönotto

Booksalon tarjoaa maksupalveluita booksalon -palvelun käyttäjille. Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi kuinka saat ne käyttöösi.

Sami Väätäinen avatar
Tekijä: Sami Väätäinen
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Booksalon Maksupalvelut

Maksupalveluihin sisältyy:

  • Booksalon Kassaan saumattomasti yhdistyvä toimipaikan maksupääte korttimaksujen vastaanottamista varten

  • Asiakkaille turvallinen ja hygieeninen mahdollisuus varausten maksamiseen verkossa jo varauksen teon yhteydessä

  • Edellä mainittujen maksujen välittäminen kauppiaiden ilmoittamille tileille

  • Moniyritystuki, kaikki yrittäjät voivat käyttää samaa maksupäätettä mutta maksut tilitetään jokaisen yrittäjän omalle tilille suoraan


Käyttöönotto

  1. Kun toimipaikassa halutaan ottaa käyttöön booksalon maksupalvelut niin toimipaikan pääkäyttäjän tulee ilmoittaa siitä booksalonille. Helpoiten se onnistuu järjestelmän sisältä tehtävällä tilauksella.

  2. Seuraavaksi toimipaikan jokaisen yrittäjän tulee päivittää tai täyttää puuttuvat tiedot Kauppiaan tiedot -lomakkeelle booksalon -palvelussa. Lomakkeeseen johtava linkki ilmestyy kaikille toimipaikan yrittäjille palvelun ylälaitaan oranssilla taustalla.

  3. Kauppiaan tietojen päivittämisen jälkeen Kauppiaille lähetetään sähköpostitse linkki lakisääteiseen asiakkaan tuntemiskyselyyn jossa yrittäjiltä kysytään erilaisia tietoja yrityksestä, yrityksen liiketoiminnasta, sen omistajista ja päättäjistä sekä yrityksen tilitiedot johon maksunvälityksen maksut halutaan vastaanottaa. Kyselyn lopuksi Kauppias saa palvelussa luettavaksi ja sähköisesti allekirjoitettavaksi kauppiassopimuksen. Kyselyä ei ole pakko täyttää kerralla vaan kyselyn tietoja voi täydentää myöhemmin samaa sähköpostilinkkiä käyttäen. Maksupalveluiden toimittamista ei voida kuitenkaan aloittaa ennen kuin kukin toimipaikan yrittäjä on kokonaisuudessaan täyttänyt tuntemiskyselyn sekä sähköisesti allekirjoittanut kauppiassopimuksen. Asiakkaan tuntemiskyselyyn vastaamiseksi ja kauppiassopimuksen allekirjoittamiseksi yrittäjä tarvitsee henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiiliavaimen.

  4. Kauppiassopimuksen allekirjoittamisen sekä asiakkaan tuntemiskyselyn käsittelyn jälkeen booksalon hyväksyy maksupalveluiden käyttöönoton ja toimittaa maksupäätteen toimipaikkaan tavallisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta.

  5. Maksupääte saapuu ja lisätietoja maksupäätteen käyttöönotosta saat täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?