Mene päävalikosta kohtaan Työvuorot jolloin avautuu seuraavanlainen näkymä:

1. Valitse henkilö jonka työvuoroja haluat muokata / tehdä.

2. Kytke haluamasi päivät päälle kytkimestä ja säädä aloitus ja lopetus tunnit sopiviksi.

3. Voit kopioida viikon klikkaamalla "Kopioi". Klikkaa sen jälkeen "Liitä" siinä viikossa jonne haluat vuorot kopioida.

4. Jos haluat kopioida viikon useammaksi viikoksi, niin klikkaa auki "Käytä vakiovuorona" ja määritä kuinka moneksi viikoksi haluat kopioida. Klikkaa "Lisää" suorittaaksesi kopioinnin.

5. Muista lopuksi tallentaa muutokset.

Vinkki! Näet henkilön nimen alla kuinka monta tuntia hänellä on ruudussa näkyvällä kolmen viikon jaksolla työtunteja.