Book Salon on suunniteltu toimimaan Chrome-selaimella parhaiten. Lue lisää täältä, millä laitteilla Book Salon toimii ja miten saat Chromen käyttöösi.

Mobiilisovellusta Book Salonilla ei ole tällä hetkellä, mutta näillä vinkeillä saat asennettua sen puhelimeesi applikaatiomaisesti Koti-valikkoon:

Ohjeet iOS (iPhone):

1. Mene sivulle puhelimesi selaimella https://admin.booksalon.fi/auth/login

2. Klikkaa sivun alareunassa keskellä olevaa ikonia

3. Skrollaa alaspäin ja valitse "Lisää Koti-valikkoon"

4. Vahvista lisääminen "Lisää"-toiminnolla

5. Ja valmista! Näet Book Salonin jatkossa puhelimesi Koti-valikossa applikaation näköisenä.

Ohjeet Android (Samsung, Huawei yms.):

1. Mene sivulle puhelimesi selaimella https://admin.booksalon.fi/auth/login

2. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa. Jos käytät muuta selainta kuin Chromea, toiminto löytyy usein alakulmassa olevasta valikosta (3 viivaa).

3. Valitse toiminto " + Lisää sivu aloitusnäyttöön". Seuraa ohjeita ja vahvista lisäys.

4. Näin BookSalon-verkkosivu on tallennettu puhelimen näytölle.