Miten muokkaan ajanvarausta koskevia tekstejä?

Voit muokata varaussivuston ja asiakkaalle lähteviä ajanvarauksen sähköpostiviestejä seuraavalla tavalla.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

1.Varaussivuston tekstin muokkaaminen

Pystyt helposti asettamaan asiakkaillesi viestejä koskien varauksia toimipaikan kalenteriasetuksissa.

Näin toimit:

1. Valitse vasemmasta valikosta "Asetukset"

2. Siirry Toimipaikan kalenteriasetuksiin.

1. Pääset kirjoittamaan varaussivulle haluamaasi infotekstiä "Näytä tietoteksti/Uutinen ajanvarauksessa" -toiminnolla.

2. Tekstiä pääset lisäämään aktivoimalla napin vihreäksi

3. Kirjoita Otsikko ja tiedotteen teksti.

4. Halutessasi saat varaussähköpostit tulemaan kopiona esimerkiksi toimipaikan pääkäyttäjälle.

3. Tallenna.

2.Valitse lähettäjä ja vastaus sähköposti

1. Voit valita sähköpostien lähettäjän nimen. Voit käyttää omaa nimeä tai toimipaikan nimeä.

2. Jos asiakkaasi vastaavat varausvahvistukseen, voit valita mihin sähköpostiin vastaukset tulevat.

3.Varausvahvistuksen oman tekstin muokkaaminen ja lisääminen

Pystyt asettamaan asiakkaillesi ajanvarausvahvistuksen yhteydessä oman viestin Toimipaikan kalenteriasetuksista.

1. Valitse vasemmasta valikosta "Asetukset"

2. Siirry Toimipaikan kalenteriasetuksiin.

1. Pääset kirjoittamaan asiakkaalle lähtevään varausvahvistukseen tietoja.

2. Tekstiä pääset lisäämään aktivoimalla napin vihreäksi

3. Kirjoita viesti.

3. Tallenna.