Tekijäkohtaiset palvelut

Ohje palveluiden keston ja hinnan määrittämiseen tekijäkohtaisesti.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Työntekijäkohtaiset palvelut

• Eri tekijöille voi asettaa halutessaan omat palvelut ja lisäpalvelut.

• Pystyt myös määrittelemään tekijäkohtaisesti palveluille omat hinnat ja kestot.

• Palvelut-välilehden yläreunasta pystyt toimipaikkaa tai tekijää klikkaamalla, asettamaan toimipaikka- ja tekijäkohtaisesti asetukset palveluille.

• Jos muokkaat toimipaikan alta tekijäkohtaisesti palveluita niin ne päivittyvät automaattisesti myös työntekijän alle.

Ohje:

1. Tarkista yrityksen takaa, onko työntekijällä päällä haluamasi palvelu klikkaamalla auki kyseinen palvelu ja avaamalla sitten "Työntekijät"-valikon.

2. Valitse sitten ylhäältä työntekijä, jonka palveluiden asetuksia haluat muokata.

3. Klikkaa auki palvelu, jonka asetuksia haluat muokata.

4. Muista tallentaa.