Palvelut
Palvelun asetukset
Valmisteluaika - kuinka lisätä varauksen perään automaattinen siivous- / valmisteluaika?
Valmisteluaika - kuinka lisätä varauksen perään automaattinen siivous- / valmisteluaika?

Valmisteluaika antaa sinulle haluamasi ajan siivota ja valmistella seuraavaa asiakasta varten.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Valmisteluaika antaa sinulle haluamasi ajan siivota ja valmistella seuraavaa asiakasta varten. Valmisteluajan voit asettaa palveluittain tai yleisenä asetuksena kaikkiin palveluihin omista henkilökohtaisista asetuksista.

Valmisteluajan määrittäminen palveluista :

• Valitse “Palvelut” valikoimasta haluamasi palvelu ja klikkaa “Asetukset”

• Valmisteluaika ennen seuraavaa varausta” kohdasta pääset asettamaan haluamasi valmisteluajan klikkaamalla nuolia vasemmalle tai oikealle.

• Voit käyttää myös yleistä kalenteriasetusta, joka ottaa määrittämäsi ajan omista henkilökohtaisista kalenteriasetuksistasi.

• Muista tallentaa!

Valmisteluajan asennus henkilökohtaisista kalenteriasetuksista

• Klikkaa oikeasta yläkulmasta nuolta profiilikuvasi kohdalta ja mene kohtaan “Henkilökohtaiset kalenteriasetukset”.

• Kohdasta “Muut kalenteriasetukset” voit määritellä yleisen valmisteluajan, joka menee automaattisesti kaikkiin palveluihin.

• Muista aktivoida nappi vihreäksi ja tallentaa muutokset!