Kaikki kokoelmat
Kalenteri
Kalenterin asetukset
Toimipaikan kalenteriasetukset

Tässä artikkelissa käsitellään toimipaikan kalenteriasetuksia koskien mm. peruutus- ja varausasetuksia sekä varausviestejä.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Toimipaikan kalenteriasetukset löytyy täältä:

• Toimipaikan kalenterin asetukset löytyvät vasemmasta valikosta klikkaamalla:

1) “ Asetukset” ja 2) “Toimipaikan kalenteriasetukset”

Yleisiä asetuksia kuten, työntekijöiden satunnainen järjestys ja kalenterielementin pituus

1. Pystyt määrittelemään kalenterielementin pituuden siten, miten haluat kalenterin aikojen jakaantuvan.

2. Nappia aktivoimalla näytät työntekijät satunnaisessa järjestyksessä asiakkaiden ajanvarauksessa. Täältä löydät ohjeet, miten määrittää tietty järjestys työntekijöille.

3. Pystyt määrittelemään asiakkaiden ajanvarauksen näkymän päivä- tai viikkonäkymän mukaisesti. Kuvassa esimerkki:

4. Nappia aktivoimalla toimipaikan palvelut ovat varattavissa booksalon markkinapaikan portaalissa sekä äppissä.

• Aktivoinnin jälkeen voit aktivoida napin "Tarjoa booksalon-sovellusta asiakkaillesi varausvahvistussivulla sekä varausvahvistuksissa ja muistutuksissa."

• Alla vielä esimerkki, miltä se näyttää asiakkaille:

5. Nappia aktivoimalla asiakkaiden täytyy ajanvarauksen luonnin yhteydessä syöttää kotiosoitteen tiedot. Ilman näitä tietoja asiakas ei pysty itse luomaan varausta loppuun ajanvarauksesi kautta.

6. Nappia aktivoimalla sallit asiakkaan ajanvarauksen muokkaamisen ja soittamisen ainoastaan puhelimitse.

Peruutuskäytännön asettaminen

1. Peruutuskäytäntö: Voit asettaa haluamasi tuntimäärän, jota ennen peruuttaminen ja muokkaus on sallittua ennen varauksen alkua.

2. Peruutusmaksu: Voit määritellä haluamasi prosentti(%) määrän, minkä haluat veloittaa asiakkaalta varauksen kokonaissummasta, jos aika on peruutettu peruutuskäytännön jälkeen.

Muista aktivoida nappi vihreäksi, jos haluat ominaisuuden käyttöön!

Varauksien asetukset

• Aktivoi nappi vihreäksi, jos haluat sallia VAIN booksalon käyttäjäksi rekisteröityneiden asiakkaiden tehdä varauksia itsepalveluna.

• Aktivoi nappi vihreäksi, jos haluat että ajanvaraus-kalenterissasi asiakas voi valita varauksen hetkellä tekijän valinnassa “Kuka tahansa” vaihtoehdon.

Valitse lähettäjä ja vastaus sähköposti

Varausvahvistuksen oman tekstin muokkaaminen ja lisääminen

Lisää oma viestisi varausvahvistuksiin mikä näkyy asiakkaille heidän jokaisen ajanvarauksen varausvahvistuksessa.

Muistutuksen oletusasetukset

1. Aseta asiakkaiden tekemien ajanvarauksien muistutuksien oletusasetukset.

2. Nämä asetukset vaikuttavat asiakkaan itse tekemiin varauksiin.

Huom. tekstiviestit kuuluvat PRO-pakettiin.

Varaussivuston tekstin muokkaaminen

Täältä artikkelista löydät tarkemmat ohjeet varausvahvistuksen ja varaus-sivun teksteille:

Huom!

Muista aina huomioida, kun säädät asetuksia, että mitkä koskevat toimipaikan yleisiä asetuksia ja mitkä käyttäjän henkilökohtaisia asetuksia. Toimipaikan kalenterin asetukset koskevat vain toimipaikan yleisiä asetuksia.