Kalenteri
Muut kalenterin asetukset
Kalenterin lokiasetukset - kuka teki mitäkin?

Täältä pääset tarkastelemaan tarkemmin kalenterivarauksiasi ja niiden eri vaiheita.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Loki

Pääset kalenterin lokiin menemällä “Kalenteri” välilehdelle ja sieltä löydät oikealta kohdan “Loki”.Pääset tarkastelemaan lokista toimipaikka- ja tekijäkohtaisesti asiakkaiden varauksia.

Näin käytät kalenterilokia:

Lokista pystyt rajata hakua valitsemalla kuukauden, tietyn aikavälin, asiakkaan, tekijän tai toimintotyypin.

Toimintotyyppi

Tästä asetuksesta pääset tarkastelemaan tiettyjä toimintoja liittyen varauksiin, varausluonnoksiin, taukoihin ja muistutuksiin. Toimintoina on mahdollisuus nähdä mm. kuka peruutti ajanvarauksen,- loi uuden varauksen tai- muokkasi varausta.

Kuukausi

Asetuksista voi valita haluatko katsoa viime kuukauden vai viimeisen 30 päivän varauksia.

Aikajänne

Aikajänne näyttää sinulle varaukset haluamaltasi aikaväliltä.

Asiakas

Asiakas hausta voit hakea haluamaasi asiakasta, jonka varausta haluat katsoa.

Tehnyt

Tästä voit tarkastella tiettyä tekijää, joka on luonut tai tehnyt muutoksia varauksen suhteen.

Varauksien kalenteriloki

Kun olet löytänyt haluamasi varauksen mitä tarkastella, niin klikkaa varauksen oikealla puolella olevaa nuolta.

Esille tulee varauksen tarkemmat tiedot sekä näet minkälaiset muistutukset on asetettu varaukselle.