Instagram Varaa nyt-nappi

Toiminnon voit lisätä booksalonista linkittämällä työkalut tai suoraan Instagramista. Tähän tarvitset maksuttoman ammattilaistilin.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Tarjoamme tähän kaksi tapaa: linkitys suoraan Instagramista tai booksalon palvelun sisältä. Tähän sinulla tulee olla Instagramissa ammattilaistili tehtynä.

Instagram ammattilaistilin luominen

Voit lisätä ajanvarauksen Instagram sivusi Varaa nyt-nappiin, jos sinulla on yrityksen hallintaan tarkoitettu maksuton yritystili (ammattilaistili). Seuraa näitä ohjeita: https://www.facebook.com/business/help/347556992775908?id=419087378825961

Instagram-tilin linkittäminen suoraan Instagramista puhelimella

1. Valitse muokkaa profiilia

2. Valitse toimintopainikkeet

3. Klikkaa "Varaa nyt" toimintoa

4. Valitse booksalon ja kirjaudu ohjeen mukaan booksalon järjestelmään

5. Valitse minkä salongin tai yrityksen ajanvarauksen haluat linkittää

6. Valmista!

VINKKI: Voit myös lisätä ajanvarauksen linkin Instagram sivun tietoja / verkkosivusto kohtaan sekä tehdä siitä erillisen stoorin, jossa on lisätty linkki ajanvaraukseesi.