Book Salon digi-assari on suunniteltu toimimaan niillä laitteilla joita kauneus- ja hyvinvointialan yrityksissä on jo käytössä. Digi-assari toimiikin kaikilla laitteilla joissa on nykyaikainen nettiselain. Voit siis käyttää Book Salon digi-assaria vaikka älypuhelimellasi. Myymälä käyttöön suosittelemme normaalia laptop tietokonetta sen käyttömukavuuden takia.

Lisäksi suosittelemme Google Chrome selainta sen suorituskyvyn ja vakauden takia. Voit ladata sen tästä linkistä.