1. Mene "Myynnit" osioon ja valitse sieltä "yhteenveto" välilehti.

2. Valitse "Toimipaikka".

3. Valitse "Viime kuukausi". Voit myös vaihtoehtoisesti syöttää halutun aikavälin vieressä oleviin kenttiin.

4. Klikkaa "Lataa pdf raportti".

Onnea! Koneellesi on nyt tallennettu viime kuun myyntiraportti, jonka voit lähettää kirjanpitäjälle.

Vinkki:

• Voit ladata päivä, viikko tai valitun aikavälin raportteja valitsemalla halutun aikavälin ja klikkaamalla "lataa pdf raportti".

• Voit myös toimipaikan sijaan valita henkilön ja ladata raportin ko. henkilön myynneistä valitulla aikavälillä.